Skip links

HABIT COFFEE: Η επιτυχημένη προώθηση καφετεριών Habit από την S-Digital μέσω του digital marketing

Καταφέραμε να αυξήσουμε τις παραγγελίες καθώς και να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα στα Social Media

Η S-Digital, μία εταιρεία που ειδικεύεται στο digital marketing, έχει αναλάβει την προώθηση της αλυσίδας καφετεριών Habit σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το αποτέλεσμα; Μία πραγματική ψηφιακή μεταμόρφωση της εταιρείας Habit, που αύξησε την παρουσία της στην αγορά και βελτίωσε την εικόνα της μάρκας.

Στρατηγική Social Media

Η S-Digital ανέπτυξε μία συνολική στρατηγική για την αλυσίδα καφετεριών Habit στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ξεκινώντας από Facebook και Instagram, η εταιρεία δημιούργησε ενδιαφέρον περιεχόμενο, που περιλάμβανε όχι μόνο προώθηση των προϊόντων, αλλά και της καθημερινής ζωής και της κουλτούρας των καφετεριών Habit. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους πελάτες να δουν πίσω από τις σκηνές και να συνδεθούν περισσότερο με τη μάρκα.

Τρόποι Διαφήμισης

Εάν θέλεις και εσύ να συνεργαστείς με την κορυφαία εταιρεία Digital Marketing στην Ελλάδα συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείς κατα την περιήγησή σου στο website μας.

Επιθετική Στρατηγική SEO και SEM

Ακόμη, η S-Digital δημιούργησε μια επιθετική στρατηγική SEO και SEM για να βελτιώσει την online παρουσία της Habit. Οι βελτιστοποιημένες καμπάνιες Google Ads και το οργανικό SEO εργασία έχουν αυξήσει σημαντικά την ορατότητα της εταιρείας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Email Marketing

Το email marketing ήταν ένα άλλο κομμάτι της στρατηγικής της S-Digital. Μέσω ενημερωτικών newsletters και προσφορών, η Habit έγινε μέρος της καθημερινότητας των πελατών της, δημιουργώντας έναν δυνατό δεσμό με τη μάρκα.

Influencer Marketing

Τέλος, η S-Digital έκανε σημαντική χρήση του influencer marketing, προωθώντας την Habit μέσω γνωστών προσώπων στα social media. Αυτή η τακτική αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματική, καθώς οι influencers αύξησαν την ευαισθησία του κοινού προς τη μάρκα.

Με αυτές τις δράσεις, η S-Digital κατάφερε να αυξήσει την παρουσία της αλυσίδας καφετεριών Habit στο ψηφιακό χώρο, αυξάνοντας τον αριθμό των πελατών και βελτιώνοντας την εικόνα της μάρκας. Η εταιρεία Habit χάρη στη συνεργασία της με την S-Digital έχει επιτύχει να γίνει ένας από τους πρωταγωνιστές στην αγορά των καφετεριών της Ελλάδας

Τι καταφέραμε;

  • Αύξηση Παραγγελιών 
  • Αύξηση Σταθερής Πελατείας
  • Υψηλότερο Ranking σε  google
  • Αύξηση Παραγγελιών Μέσω Τηλεφώνου